vervolgworkshop

VERVOLG WORKSHOP DESEMBROOD 


Hoe stel je zelf een fermentatieschema op, zodat het maken van desembrood kan worden afgestemd op jouw dagdagelijkse bezigheden. We herhalen de basics uit de basisworkshop en zetten de puntjes op de i.


Je leert tijdens deze workshop desembroden maken met hoge hydratatie: ciabatta en stokbrood. We maken hierbij ook een uitstapje naar de  kwaliteit van melen en de invloed van broodverbeteraars.


Deze workshop is bedoeld voor thuisbakkers die de basisworkshop reeds volgden en die regelmatig met desem bakken.


Wat krijg je mee?

  • Een bio-ciabatta en -stokbrood

  • Een handige handout

  • Tarwe desemstarter


en vooral:


  • Inzicht in het productieproces
  • Alle kennis en kunde om zelf creatief aan de slag te kunnen gaan met desem en biologisch meel en zelfredzaam te zijn bij problemen
  • Heel veel tips en trics
  • Helpdesk als je vastloopt


De workshop duurt 7u (van 10-17u)


Kostprijs: €90


Data per Locatie:

  • zondag 11 dec 2022


Data bij partnerorganisaties:


  • dinsdag 13 dec 2022
    Syntra Berchem